Huur Villa La Nostalgie voor een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk!

Villa La Nostalgie is een ruime, vrijstaande villa in het dorpje, Saint Jean de Minervois. Dit pittoreske plaatsje ligt midden in de Languedoc, de bekende wijnstreek in Zuid-Frankrijk. De nostalgische villa met een grote tuin en veel privacy beschikt over veel luxe zoals een privé zwembad en een van alle luxe voorziene badkamer.Door de ligging en uitstraling van de villa die is omgeven door zonnige wijngaarden, komt u heerlijk tot rust. Onder het genot van het heerlijke Zuid-Franse eten en natuurlijk de beroemde Muscat wijn.
 

Leef als een God in Zuid-Frankrijk in deze luxe villa met zwembad midden in de Languedoc

Huur deze volledig ingerichte villa met tot 8 personen voor een heerlijke vakantie. In uw eigen privé zwembad met fonteinen kunt u verkoeling zoeken. Steek na een dag heerlijk zonnen aan het zwembad of op een van de terrassen de barbeque aan op het terras achter de villa. Geen zin om actief te doen? Zoek dande rust op in de hangmat of op een ander heerlijk plekje in de ruime Mediterrane tuin.

De Middelandse Zee is maar 40 minuten rijden dus u bent zo aan het strand. Daarnaast ligt de villa in een prachtig gebied met veel culturele bezienswaardigheden en typisch Franse activiteiten en restaurants. Kortom, voor ieder soort vakantie kunt u in deze heerlijke villa terecht!


Indeling van de villa - foto's van de villa - Huur de villa - prijzen en beschikbaarheid - de Languedoc